Albirea dintilor, beneficii si avantaje

albirea dintilor

Albirea dintilor, beneficii si avantaje

Albirea dintilor are in primul rand un efect psihologic benefic asupra pacientului. Albirea dintilor este un tratament estetic al dintilor.

S-a constat in timp ca pacientii care isi albesc dintii tind sa aiba mai multa grija de dantura lor  dupa aceasta operatiuni decat cei care nu o fac. Asadar albirea dintilor schimba inclusiv comportamentul de ingrijire a danturii.

In timp dintii nostri pot sa isi schimbe culoare din alb natural in galben sau chiar nuante de maron sub influenta diferitelor tipuri de alimente. Cafeaua, tutunul,vinul rosu, bauturile carbogazoase sunt factori decisivi in degradarea culorii dintilor. De asemenea felul si frecventa cu care dintii sunt periati influenteaza culoarea cestora in timp.

Este dovedit ca atunci cand nu suntem stanjeniti de culoarea dintilor radem cu gura larg deschisa ceea ce trasmite celor din jur faptul ca suntem increzatori in noi insine. Acest fapt conduce la eliberarea de endorfine in organism, substante se sunt responsabile pentru starea de bine.

Albirea dintilor este in acest moment cea mai folosita procedura estetica dentara din lumea, avand o foarte larga raspandire.

Complexitatea

Desi este o procedura foarte simpla, albirea dintilor trebuie facuta doar de personal calificat – medici stomatologi. Grin Dental Smile ofera aceste servicii de albire a dintilor efectuata de medici cu experienta ce garanteaza rezultate de lunga durata.

In mod normal efectele albirii  dintilor trebuie sa reziste unul pana la doi ani. Din pacate alimentatia, fumatul si consumul de alcool reduc perioada in care dintii isi pastreaza o culoare placuta. De asemenea felul in care ne ingrijim dintii are un efect direct asupra perioadei de rezistenta a culorii dintilor.

Albirea dintilor, pret

Albirea dintilor poate varia ca tarife de la cateva sute de lei  pana la cateva mii de lei.Pretul este dat in principal de calitatea kit-urilor si a materialelor folosite pentru procedura de albire.

Daca te-am convins de faptul ca albirea dintilor este un tratament estetic cu multiple avantaje vino sa vezi oferta Grin Dental Smile de albire a dintilor sau programeaza-te pentru un control clinic gratuit la tel.0732 365 368

Share: