Cabinet Stomatologic Bucuresti

Cabinet Stomatologic Bucuresti

Cabinet stomatologic  Bucuresti, o alegere dificila

Cand vine vorba de alegerea unui cabinet stomatologic alegerea se bazeaza pe cateva criterii clare, ce nu tin neaparat renumele medicului stomatolog sau de vechimea cabinetului.

Zona cabinetului stomatologic

Cu totii ne dorim un cabinet stomatologic in zona in care locuim. Pentru ca in cazul unor vizite dese la dentist sa nu ne pierdem timpul in traficul din Bucuresti. Pe de alta parte si apropierea de locul de munca poate fi la fel de benefica. Asadar Grin Dental Smile ofera servicii stomatologice de calitate celor din zona centrala a Bucurestiului mai exact in zona Piata Romana, Lahovari ,dar si zonele adiacente.

Pacientii vizati

Exista in centrul capitalei cabinete stomatologice exclusiviste  ce se adreseaza unui segment de pacienti cu asteptari foarte ridicate in privinta serviciilor dar si cu tarife la fel de exclusiviste. La Grin Dental Smile avem preturi decente dar mentinem aceeasi calitate  ridicata a serviciilor medicale. Niciun moment nu facem rabat de la calitate atat la materiale cat si la manopera.Daca vreti sa va convingeti puteti verifica lista de preturi servicii stomatologice.

Tarifele servicilor stomatologice

Preturile ridicate nu sunt dovada calitatii intotdeauna asa cum nici preturile scazute nu indica neaparat servicii de slaba calitate.

Din Cunostinta in Cunostinta „Nu stii un Cabinet Stomatologic bun in Bucuresti” auzim des astfel de replici in jurul nostru. Increderea pacientilor se castiga greu, prin munca si seriozitate si se poate pierde foarte usor. Noi, medicii stomatologi de la Grin Dental Smile stim acest lucru si pretuim foarte mult increderea pacientilor nostri.

Calitatea materialelor

Calitatea materialelor folosite poate influenta foarte mult calitatea serviciilor stomatologice dar si pretul acestora. Astfel noi iti oferim variante de materiale ce pot fi de o calitate ridicata dar la preturi accesibile. Suntem 100% Tansparenti in ceea ce priveste calitatea materialelor si provenienta acestora!

Se poate ca acest articol scurt sa nu te fi convins, poti veni la noi si beneficiezi de o CONSULTATIE STOMATOLOGICA GRATUITA in care vom evalua starea sanatatii danturii si vom prescrie un tratament adecvat atunci cand e cazul.Iti poti face o programare la 0732 365 368 . Te asteptam:)